İyi olan kazansın

İşlerimin yoğunluğundan dolayı, ilave bir efor sarf edemediğim için yarışlara çok fazla odaklanamadım ve bu sezon konsantrasyonum biraz düştü. Yine de her zaman olduğu gibi yarışa hazırım ve güzel bir seviye yakalamaya çalışacağım. Hazırlıklarımızın hepsi tamam. Sanırım hava yağmurlu olacak, bu yüzden hava durumundan dolayı lastiklerimizi değiştirmek zorunda kaldık. Aracımızda bir değişikliğimiz yok. Sadece cam takma planımız var.

Parkurlar bence daha güzel. Uzun etaplar olması da benim için daha iyi. Yarıştan keyif alabiliyor ve daha fazla tadını çıkartabiliyorum. Bu yüzden uzun parkurları daha çok seviyorum. Rekabet de çok iyi olacak gibime geliyor. Yarışa kalabalık bir ekip katılıyor. İnşallah ilerleyen yarışlarda çok daha ekibin katılmasını umuyorum. Prologe etabı, bence her yarışta yapılması gereken bir şey. Hem sıralamanın belirlenmesi hem de insanların seyredilmeleri için önemli bir kıstas. Benim için iyi ve çok doğru bir şey.

Yarışlardaki hedeflerimizi her zaman zorluyoruz. Bizim amacımız önce eğlenmek ama elimizden geldiğince de en üst seviyede araç kullanmak. Biraz ara verilmiş olmasının etkisi ile belki biraz zayıf kalabiliriz ama elimizden geleni ardımıza koymayacağız ve en iyi şekilde yarışacağımızı düşünüyorum.  Zemin ve koşullar konusunda ise, eğer yağmur yağarsa, Yunanistan’da gördüğümüz gibi bol çamurlu ve kanallı etaplar olabilir ama bu bizi durdurmaz. Olabildiğince rakiplerimizle rekabet etmeye çalışacağız.

Favori konusu ise hiç belli olmaz, motor sporları bu. Sonunda iyi olan kazansın. Güzel bir yarış olsun. Öncelikle temiz bir yarış olsun. Herkesin yarışı bitirmesini temenni ediyorum. Hızlı bir yarış, güzel bir rekabet olsun. Verdiğimiz uzun aradan da anlaşılacağı üzere bu sene çok yarışamadık, daha sık yarışlarda daha kalabalık katılımlar ümit ediyorum. | 28 Eylül 2023 : 16.05

Yoruma kapalı

Arşiv

Kategori

Oturum aç