Daha çok çalışacağım

Pazar günü kuru zeminde kendimi çok daha iyi ve rekabetçi hissettim. Kuru zemin herkesin daha hızlı olmasını sağladı. Bu da rekabeti arttırdı. Haftanın ikinci yarışında bir sorun yoktu. Fakat üçüncü yarışta 11’nci turda Ali Ersin ile rekabet ederken, gözetmen hatasıyla bana mavi bayrak salladılar. Ben de arkamda kim olduğunu bilmediğim için yol verdim ve Ali Ersin beni geçti. Yarış sonunda bu hatanın farkına varıp Ali Ersin’e 3 saniye ceza verip durumu telafi ettiler.

Bu benim ilk yarış hafta sonumdu ve bu hafta sonunu 4’ncü olarak tamamladım. Kendi performansımı beğendim. Daha fazla çalışıp hızlanıp öndeki arkadaşlarımı yakalamak istiyorum. Podyumlar beklendiği gibi oldu. En hızlı arkadaşlarımız podyuma çıktı. Pazar gün rekabetin dozu yükseldi. Cumartesi yağmurda aralar daha açıktı. Pazar günü ise kuru zeminde zamanlar birbirine daha yaklaştı ve rekabet arttı. Bu hafta sonu Micro kategoride ufak bir kaç kaza oldu. Bunlar her yarışta olabilecek şeylerdi. Şampiyonada üçüncü durumda olan Bulut arkadaşım ile aramızda bir saniye fark var. Babamla çalışıp bu farkı kapatmak istiyorum.

Sezon öncesi sadece Tuzla’da antrenman yaptım. Bu hazır olmam için çok yeterli değildi. Daha çok çalışacağım. İkinci yarışta 3’ncü olmama rağmen podyuma çıkamadım. Bu beni üzdü ve aklımda kaldı. Üç yarışın toplam puan durumuna göre podyuma çıkılması bence yanlış. İkinci yarış haftasında elimden geleni yapıp podyuma çıkmaya çalışacağım. Ralli Ajansı’nı çok seviyorum. Bizi yarışlarda takip edip haber yaptığınız için teşekkürler. | 23 Nisan 2024 : 08.00

Yorum yaz

Oturum aç