“Son şans, rekabet yüksek olacak”


Marmara Baja Kupası’nın üçüncü ve son ayal yarışı için aracımızda bir değişiklik yok, ilk iki yarıştaki gibi devam edeceğiz. Yarışın ilk yarışla aynı parkurda olması sevindirici, çünkü gerçekten üst düzey şekilde hazırlanmış bir parkur aynı zamanda çok keyifli. Tekrar orada sahne alacak olmak güzel bir duygu. Orman etaplarının arttırılmış olması İsoff’un özverisini ve ciddiyetini tekrar bizlere göstermiş oldu. Yarışmacılar için bir handikap olacağını düşünmüyorum ama rekabeti ve heyecanı arttıracağından eminim.

Havaların soğuk olması tabii ki seyirci kitlesinde bir azalma yaratabilir ama benim düşüncem bir işe gönül veriyorsanız her koşulda orada olunması gerekir. Yarışmacılar için pek bir etkisi olmaz. Katılımın ilk yarıştaki gibi 25 araba civarında olacağını düşünüyorum. Podyum iddiaları karışık durumda herkes için son şans, rekabet yüksek olacaktır.

Favori isimler var ama söz konusu motor sporları olduğu zaman durum bazen sadece şahsa bakmıyor mekanik etkenler de önemli. Son yarışta hedefim yukarılarda, çok tecrübeli ağabeylerim var ama kendime ve kopilotuma güveniyorum. Kürsüye değil de etap etap odaklanmak istiyorum. O zaman başarının geleceğini düşünüyorum. Umarım şanssızlıkları Bursa’da bırakmışımdır. | 8 Aralık 2018 : 19.05

Yorum yaz