Makineden daha fazlası

M-Sport Ford Dünya Ralli Takımı, WRC Promoter ve SafetyCulture, FIA Dünya Ralli Şampiyonası’nın en üst seviyesinde yarışan bir takımı yönetmenin gerçekliğine altı bölümlük yeni bir çevrimiçi dizi ‘More than Machine’i başlatmaya hazırlanıyor. İngiltere merkezli Superlative Studios tarafından M-Sport ile işbirliği içinde üretilen belgesel dizisi, bugüne kadar 2024 sezonu boyunca sürücülerin, mühendislerin, teknisyenlerin ve diğer ekip üyelerinin günlük yaşamlarını sahne arkasında takip ediyor. 22 Ağustos’ta sadece WRC’nin resmi YouTube kanalında prömiyeri yapılacak olan ilk bölüm, Fourmaux’un ikinci kariyer podyumunu belgeleyen Safari Ralli Kenya’da atlarken, Munster takım arkadaşının hızına uymayı hedefliyor.

Sadece sürücüleri değil, aynı zamanda co-drivers’ı, takım yöneticilerini ve tüm insanları takip edecek olan ‘More than Machine’ ve daha önce hiç anlatılmamış hikayeleri hayata geçirecek. Özünde insanlar bulunan yeni dizi, rallileri gerçekleştiren insanların yaşadığı yüksekler, alçaklar, sevinçler ve fedakarlıklar içeriyor. WRC Promoter Genel Müdürü Jona Siebel,”‘Machine’den Daha Fazlasını küresel izleyicilerimizle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. Bu dizi, sadece inanılmaz makineleri değil, aynı zamanda onları sınırlarına zorlayan olağanüstü insanları da vurgulayarak rallinin gerçek özünü sergiliyor. Bu, sporumuzun bir kutlaması ve rekabet ruhuna büyüleyici bir bakış açısı” dedi.

M-Sport Genel Müdürü Malcolm Wilson ise, “bir dünya ralli takımı olmak için neler gerektiğinin bu anlayışlı serinin oluşturulmasını görmekten çok gurur duyuyorum. Ekibin sıkı çalışmasını ve azmini sergilemenin yanı sıra sahip olduğumuz bazı karakterleri tanıtmak izlemek bir zevk. Şimdiye kadar WRC, operasyonu çalıştıran insanların arka hikayelerini derinlemesine araştırmadı, bu yüzden bunu küresel bir izleyici kitlesine gösterme şansına sahip olmak çok özel bir şey. Umarım herkes WRC’deki yolculuklarımızı izlemekten, prodüksiyon ekibiyle çalışmaktan keyif aldığımız kadar keyif alır” diye konuştu. Wilson’ın duyguları takım müdürü Rich Millener tarafından tekrarlandı: “bu hikayeleri anlatarak ve arabaları çalıştıran ve ralliyi gerçekleştiren insanları tanıyarak, kendimizi daha da büyük bir hayran kitlesine açıyoruz. Burada anlatacak gerçek, insan hikayeleri var ve şimdi onları belgeleyebildiğimiz için çok mutluyum”. | wrc.com, 16 Ağustos 2024 : 08.45

Son 70 haber

Yorum yaz

Arşiv

Go To Top