Pistte rekabet güzel

Hafta sonu Körfez Karting Pisti’nde sezonun üçüncü yarış haftasında piste çıkmaya hazırlanan micro karting sporcusu Aras Pınar, yine podyumu hedefliyor. Tuzla’da gerçekleşen 2’nci ayak yarışı sonrası antrenman yapma fırsatı bulamadığını söyleyen Aras Pınar, üçüncü ayak öncesi çarşamba gününden itibaren yarış antrenmanlarına katılacağını, yine rekabetçi geçmesini beklediği Körfez yarışında sonucun ne olacağını merakla beklediğini söyledi.

‘Hafta sonu hedefim ilk üç içerisinde olup podyuma çıkmak. Daha önce yarışı üçüncü ve ikinci olarak bitirdim. Bu sefer gerçekleşecek üç yarış ortalamasında ilk üç içerisince olmak istiyorum’ diye konuşan Aras Pınar, aşırı sıcaklardan dolayı kendisinin ise fazla etkileneceğini düşünmediğini söyledi ve ‘bol bol su içip, yarışlar öncesi iyi dinlenerek hazır olacağım’ dedi.

Micro kategoride Zayn, Enes, Bulut ve kendisini pistin en hızlı 4 pilotu olarak değerlendiren Aras Pınar, ‘bugüne kadar tüm yarışlarda ilk üç bizim aramızdan çıktı. Tahminince bu hafta sonu da aynı şekilde olur’ diye konuştu. İlk yarış sezonunda şampiyonada dördüncü durumda olduğunu anımsatan Aras Pınar, ‘pistte hızlı arkadaşlarım var. Rekabet güzel. Tüm yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum’ dedi. Bu hafta sonu ilk defa babasının kendisi ile olmayacağını ve kendi yarışı için İtalya’da piste çıkacağını ifade eden Aras Pınar, ‘inşallah ikimiz de podyumda oluruz’ temennisinde bulundu. | 20 Haziran 2024 : 06.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Son Yorumlar

Go To Top