Her an bir sürpriz olabilir

Hafta sonu Körfez Karting Pisti’nde yapılacak olan sezonun üçüncü yarış haftasında senior kategorisinde mücadele edecek olan İstanbullu genç karting sporcusu Ateş Birinci, hedefini podyum olarak belirlerken, sezonda her an bir sürpriz olabileceğini ileri sürdü. Körfez yarışı öncesi hiçbir hazırlık yapmadıklarını ve antrenman olarak sadece yarıştan önce iki üç günleri olacağını ifade eden Ateş Birinci, hafta sonu rekabetin yüksek olacağını ve körfezin  her zaman rekabeti arttıran bir pist olduğunu düşünüyor.

‘’Hafta sonu hedefim, tabi ki tekrar podyumda olmak! Ancak en azından ilk önceliğim yarışı bitirebildiğim en üst sırada bitirmek’’ diye konuşan Ateş Birinci, sıcakların gerçekten zorlayıcı olacağını ancak daha önceki çok sıcak yarışlardan edindiği tecrübeleri kullanarak daha kolay bir hale getirmeye çalışacağını söyledi.

Ateş Birinci, sözlerini ”sezon bence gayet rekabetli ilerliyor, kimin şampiyon olabileceğini veya kimin sezonu nerede bitirebileceğini tahmin edemiyorsunuz. Her an bir sürpriz olabilecek bir durum. Bu da bana göre, ki bence bu iyi bir şey. Umarım kazasız güzel bir yarış olur herkese şimdiden başarılar diliyorum’’ diyerek tamamladı. | 19 Haziran 2024 : 08.00

Son 70 haber

Yorum yaz

Arşiv

Go To Top