Hedef, kazanmak!

Hafta sonu Körfez Karting Pisti’nde yapılacak olan sezonun 3’ncü yarış haftası öncesinde kazanmaya odaklı isimlerden birisi olan Onur Müldür, ‘gayet mutlu ve odaklanmış bir durumda olduğu’ yarış haftasının kaza bela olmadığı sürece gayet güzel geçeceğinden emin olduğunu söyledi. Türkiye Karting Şampiyonasında sezonun 3’ncü yarış haftası mücadelelerinin geçeceği Körfez Yarış Pisti’nin gerek yoğunluk ve gerekse bayrama denk gelmesinden dolayı yaşanan doluluğu nedeniyle 2’nci yarış haftasından bu yana antrenman yapamadıklarını ve bu yüzden herkesin bu hafta Körfez’e ilk kez çıkacağını anımsatan Onur Müldür, daha piste çıkamadığı için tam hazır olduğunu söylemese de kötü geçen 2’nci yarış haftasından sonra mental olarak tamamen hazır olduğunu belirtti.

Körfez’de rekabetin çok fazla olmasını beklemeyen Onur Müldür, hafta sonu pistte az pilot olacağını ve ön tarafta 3-4 arabanın kopup gideceğini düşünüyor.  Hedefi birincilik olarak belirleyen Onur Müldür, kendisine başka bir şans tanımıyor ve birinci olmak için elinden geleni de yapacağını sözlerine ekliyor. Hava sıcaklığının hafta sonu ortalama 32 derece olacağına dikkat çeken Onur Müldür, sıcak olmasına rağmen önceden 45 derece de yarıştıkları için bunun çok bir sorun yaratmayacağını ve aksine daha güzel olacağını düşünüyor. Podyuma çıkmasını net olarak gördüğü üç kişi olduğunu ve bir kaza olmadığı sürece bu üç kişinin podyuma çıkmasını beklediğini belirten Onur Müldür, bu konuda isim vermemeyi tercih etti.

Üçüncü hafta öncesinde sezonun puan durumuna bakıldığında 6’ncı sırada olduğunu olduğunu anımsatan Onur Müldür, yerinin böyle olmaması gerektiğini düşünüyor ama önceki yarışlarda karıştığı kazalardan dolayı puan olarak çok geri düştüğünü yine de moralini hiçbir şeyin bozmasına izin vermediğini söyleyerek sene sonunda birinci olmak için her şeyi yapacağını sözlerine ekliyor. Onur Müldür, üçüncü yarış Haftası öncesi sözlerini ‘şu anda gayet mutlu ve odaklanmış durumdayım, kaza bela olmadığı sürece çok güzel geçeceğinden eminim’ diyerek tamamladı. | 18 Haziran 2024 : 18.45

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Arşiv

Son Yorumlar

Go To Top